Cercador

Tots els relats de Irina P

  • Per fi m'he tret l'espina

    Irina P - 09-11-2006 - 1111 Lectures - 4 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Per fi m'he tret l'espina Per fi m'he tret l'espina i he trobat un noi dolç a qui li agrada passejar en bicicleta els dissabtes al matí, fins a la platja i amb qui moltes tardes anem a jugar a tennis. El meu esport favorit. Per fi he trobat un noi que practica el tao sexual i que m'ofereix un rosari d'orgasmes tendres i tranquils, sense gimnàstiques forçades. més

l´Autor

Foto de perfil de Irina P

Irina P

1 Relats

4 Comentaris

1111 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Visc a Barcelona i ja he superat l'edat del Crist. La meva gateta és la meva única deessa, m'agrada la literatura especulativa (o ciència-ficció filosòfica, psicològica...) però també m'agraden els llibres de literatura general si tracten temes interessant (el darrer "Herba d'enamorar" de Teresa Moure). Com a la protagonista del meu primer conte m'agrada anar en bicicleta, el tennis i fer l'amor com els savis orientals (quan els dos ens posem d'acord, clar). No llegeixo gaire poesia però sóc fan de Jordi de Sant jordi, Bartomeu Rosselló-Porcel, Salvat Papasseit... Ideològicament sóc eclèctica però independentista, ecologista, del Barça i poso com a primer punt del meu ideari els Països Catalans, sense reserves ni complexos.
Els llibres que he publicat de moment els deixo en secret perquè vull formar part d'aquest espai de creació i amistat sense condicionants. Em dic Irina P.